Otila zenekar

Vissza

Jelenlegi felállás:
Bogáth Levente – gitár,
Lőrincz Dávid – billentyű,
Mezei Gergely – dob,
Beregi Sándor – basszusgitár,
Mitru Tímea – ének.
2005.
Már egy ideje együttzenélő Bogáth Leventéhez (gitár) és Szokol Tamáshoz (dob) csatlakozott Sánta Tímea (ének) és Lőrincz Levente (basszusgitár). Novemberben Lőrinc Levi testvére Dávid (szintetizátor) is beszáll az együttesbe, ezzel megalakul ténylegesen is az OTILA.
2006.
Áprilisban a zenekar rögzíti a Csak Nevess! című demo-ját a MOCKBA zenekar próbatermében. A korong 12 számot tartalmaz. Ebben az évben megtörténik az első tagcsere: Szokol Tamás helyére Jámbor Máté kerül. 2006-os felállás: Bogáth Levi - gitár; Sánta Timi - ének; Lőrincz Levi - basszusgitár; Lőrincz Dávid - szintetizátor; Jámbor Máté - dob. A zenekar egyre több koncertfelkérést kap, egyre nagyobb közönségnek játszanak. Érdekesség: 2006 novemberében sor került az első akusztikus OTILA bulira is a miskolci JMB-ben!
2007.
2007 a "változások éve" a zenekar szempontjából, ugyanis Lőrincz Levi, Sánta Timi és Jámbor Máté is kiszáll a csapatból. Tulajdonképpen Bogáth Levi a sírból hozza vissza az együttest. Mitru Tímea (ének, basszusgitár) és Mezei Gergely (dob) beszáll a zenekarba. Zeneileg teljesen átalakul az OTILA. Keményebb lett gitárhangzás, néhol agresszívebb az ének, gyorsabb ütemek jellemzik az új dalokat. Az új felállás először a miskolci CLUB 95-ben mutatkozott be, majd Kazincbarcikán a SPORT-ban, aztán miskolcon a VIAN-ban....stb. Júliusban végre elkészül az új OTILA bemutatkozó anyaga Új Élet Kezdődik címmel! A demo 5 számot tartalmaz. Az anyag az OTILA próbatermében került rögzítésre. Minősége nem a legjobb, amolyan "próbatermi rokkandroll". Levente szavaival élve: "Egy garázs-demo hangzásához képest isten!"

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2021. március 3.