Murder Addiction

Vissza

 

A zenekar ötlete Zakariás Jánosban (gitár) és Molnár Józsefben (basszusgitár) merült fel, mikor kiléptek előző zenekarukból, de azért továbbra is együtt szerettek volna zenélni. Felkeresték egyik ismerősüket, Tóth Bendegúzt, hogy legyen az éppen alakuló zenekar dobosa.
Így 2007. nyara előtt már megvolt a dobos, a gitáros és a basszeros, majd kis idő múltán rátaláltak énekesükre, Herczeg Arnoldra.
Szeptember közepére összegyűlt a pénz és berendezték a próbatermet, majd 2 hónapnyi keresgélés után rátaláltak második gitárosukra, Varga Róbertre. Tehát semmi nem állt már az útjukba, megalakult a zenekar, amit első olyan próbájuktól számítanak, amikor mind az 5 tag jelen volt, így hivatalosan 2007. 11. 18. 17:57-kor megalakult a Carrion, majd énekesváltás, gitáros kirúgása után és névváltás után elkezdte működését a Morior. Aztán mivel már volt néhány ilyen néven működő; zenekar, ezért Molnár József [bass] fejéből kipattant egy ötlet, miszerint legyen a nevünk: Murder Addiction. 2008. 12. 18-án megalakult a Murder Addiction felállás: Molnár József [bass] Sábler Dávid [ének] Tóth Bendegúz [dob] Varga Róbert [gitár]. Eddig 6 számunk van! Előreláthatólag 2009 márciusában a zenekar stúdióba vonul és felvesszük első Demo lemezünket!

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2021. január 16.