Defekt duó

Vissza Műsorszervezés
Rácz Erika 30/9412-610

- A bulvársajtó nem veletek van kitapétázva, a tv-ben ritkán szerepeltek, mégis népszerűek vagytok. Miért?
- Fényes múlt előtt állunk! Huszonhat éve kezdtük és azóta az ország minden zugába elmentünk. Minket így, szemtől szembe ismert meg a közönség, és úgy látszik nem felejtettek el. Azért persze sokat lendített népszerűségünkön a „Szeszélyes évszakok” c. tévéműsor, amiben sokat szerepeltünk, vagy Mikroszkóp Színpadon eltöltött 24 év. 
- Hogyan határoznátok meg a műfajotokat? Blüett, csasztuska?
- Nem hisszük, hogy nekünk kellene meghatározni, hogy mi az, amit csinálunk, mi csak egyszerűen szórakoztatni akarunk. Az úgynevezett műfaji eszközöket összekutyuljuk, van benne blüett, csasztuska, kabaréjelenet, villámtréfa… Az számunkra teljesen mindegy, minek lennénk nevezhetők. 
Mi egyébként csak így hívjuk magunkat: „a két hülye”. 
-Nagyon nagy volt itt is a sikeretek. Mi a siker titka?
-Nincs titok. A siker a tisztességes munkáért járó tisztességes „bér”. A siker nem ajándék, nem egy mindenképpen járó juttatás a művészeknek. Azért meg kell dolgozni. A színpadon is, meg otthon is, amikor megírjuk a műsorainkat. Azt, hogy mi lesz sikeres, előre sohasem tudjuk. Azt a közönség dönti el. Ha nem tetszik nekik, kidobjuk, ha jó, marad. 
-Ti írjátok a műsoraitokat. Hogyan kell elképzelnünk? Egyikőtök ír, a másik diktál?
-Ez abszolút közös. Egymás agyába kanalazunk, ötletelünk, témákat vetünk fel, és a végén egyáltalán nem tudjuk, melyikünk mit mondott, de ez nem is lényeges. A lényeg, hogy a közönség szeresse

Vissza
Új produkció felvétele az adatbázisba.

Jelentkezem
Készítette: around.hu
2021. március 1.